Massage behandelingen

Massages

AROMATHERAPEUTISCHE MASSAGE OP BASIS VAN LAVENDEL, BLAUWE KAMILLE* EN WIEROOK    50 min  –  55€/p.p.
Bij deze massage wordt aromatherapie gebruikt om de therapeutische effecten te accentueren waarbij gebruik gemaakt wordt van lavendel, blauwe kamille en wierook.  Deze oliën hebben een rustgevende, ontspannende en een kalmerende werking, worden gemakkelijk opgenomen via de huid en dringen zeer diep door in de huid.
Het betreft een ondersteuning bij het ontspannen van de spieren, het zal de conditie van de huid verbeteren, de geest dieper laten ontspannen en brengt de geest in evenwicht.
 
*Alleen de Echte Kamille bevat Azuleen, de heilzame blauwe olie. Vandaar dat de olie ook vaak blauwe Kamille wordt genoemd.Azuleen wordt gewonnen uit kamille, het kruidenplantje dat bekend staat om haar kalmerende eigenschappen. De werkstof azuleen werkt ontstekingsremmend en kalmerend op de huid.
RUG-, SCHOUDER-, EN NEK MASSAGE   25 MIN – 30€/p.p. 
Deze massage richt zich op het losmaken en doorbloeding van spieren in rug, schouders en nek.
HALVE LICHAAMSMASSAGE (RUGZIJDE)    25 MIN  –  30€/p.p.
Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Behandeling van het hoofd is hierbij niet los te zien van die van het lichaam.
VOLLEDIGE LICHAAMSMASSAGE    50 min  –  €55/p.p

Tijdens deze massage voel je je spieren en onderhuidsbindweefsel losser worden en omdat je je lichaam goed ontspant, kunnen ook allerlei gevolgen van pijn, vermoeidheid en stress worden verminderd en zullen lichaam en geest tot rust komen.

SPORTMASSAGE    50 min  –  60 €/p.p.
Tijdens een sportmassage wordt stevig en diep gemasseerd waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en eventuele knopen uit je spieren worden gehaald. Tevens verbetert sportmassage de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.
 
DESTRESS MASSAGE       50 MIN   –  60 €/p.p.
Ontspannende massage van rug, schouders, hoofd en gelaat op basis van aromatherapeutische olie en gebruik van een heerlijke bio- massagecreme voor gelaat en decollete. Deze massagecreme is op basis van  arnica olie en zoete amandelolie waarbij de arnica olie de doorbloeding verhoogt en eveneens voor een gemakkelijkere afvoer van de afvalstoffen zorgt. De zoete amandelolie heeft zeer verzachtende en verzorgende eigenschappen en wordt heel gemakkelijk door de huid opgenomen en laat geen ongewenst vetfilmpje achter. De bestanddelen kokosvet en glyceryl stearate hebben vetherstellende, vochtvasthoudende en huidbeschermende eigenschappen.
Niet alleen een VOET- EN KUITMASSAGE maar ook ……..       50 MIN  –  49 €/p.p.
Onspannende massage van voeten en kuiten.Vergeet vooral je voeten en kuiten niet. Je voeten vormen namelijk een geniale en ingenieuze constructie. Wees er dus zuinig op en laat ze af en toe behandelen door een heerlijk warm voetenbad van eigengemaakte blauwe-kamille-thee vanwege de kalmerende kwaliteiten, die pijnlijke voeten zo goed als meteen kunnen verlichten.
Hierna ondergaan uw voeten een eigengemaakte scrub van natuurlijke ingrediënten en aansluitend een voet- en kuitmassage op basis van lavendel, blauwe kamille en wierook.
Shaping for Feet          30 MIN – 30 €/p.p.
Verzorgde voeten, het hele jaar door; peeling-pakking en massage