SPRAY-TAN

Hoe werkt een spray tan? Met een speciaal spray tanning apparaat wordt DHA vloeistof verneveld over de huid. DHA is een kleurloos suikerriet en maakt reactie met je dode huidcellen, je 1e huidlaag en kleuren deze bruin. Naarmate je dode huidcellen afvallen, verdwijnt de tanning ook. Dit gebeurt meestal na 5 tot 7 dagen na je tanning.

Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid en niet schadelijk is. Het geeft je in 10 minuten een prachtige bruine teint.

spaytan Diepenveen Deventer Apeldoorn Olst kleurtje zonnebank

Word ik niet oranje van spray tanning?

Is een veel gestelde vraag. De tanning vloeistoffen die tegenwoordig op de markt zijn, hebben een uitstekende kwaliteit en geen caroteen. De vloeistof die wordt gebruikt, wordt afgestemd met de ondertoon van je huid. Dus over het resultaat hoef je je echt geen zorgen te maken!

Hoe kan je je goed voorbereiden op de spray tanning?

Scrubben: scrub je huid voor de behandeling, het liefst een dag ervoor. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de spray-tan.

Make-up/parfum: verwijder alle make-up voordat de spray-tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, cremé, parfum en deodorant op de dag van de spray-tan wordt afgeraden.

Kleding: draag comfortabele, ruime, donkere kleding en donker ondergoed op de dag van de spray-tan