Sport massage 50 min

Tijdens een sportmassage wordt stevig en diep gemasseerd waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en eventuele knopen uit je spieren  gehaald. Tevens verbetert sportmassage de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.


Destress-massage 50 min

Ontspannende massage van rug, schouders, hoofd en gelaat op basis van aromatherapeutische olie en gebruik van een heerlijke bio-massagecreme voor gelaat en decollete. 

Volledige lichaamsmassage 50 min 

Tijdens deze massage voel je je spieren en onderhuidsbindweefsel losser worden en omdat je je lichaam goed ontspant, kunnen ook allerlei gevolgen van pijn, vermoeidheid en stress worden verminderd en zullen lichaam en geest tot rust komen. 


Indiase hoofdmassage 25 min

Energie en Balans

Aandacht voor hoofd, nek en schouders. Dit zijn ook de plaatsen waar het vast gaat zitten als we teveel spanningen  en stress hebben. We krijgen dan last van vermoeide ogen, spanningshoofdpijn, stijve nek en schouders. Omdat in het hoofd veel zenuwuiteinden zitten werkt de massage ook nog eens heel verhelderend op de geest. Positieve effecten zijn: vernieuwde energie, gevoel van rust , kalmte en welzijn, diepere en rustige ademhaling, minder spanningsklachten als hoofdpijn, vermoeide ogen en malende gedachten, vermindering van pijn en stijfheid in schouders en nek. 


Rug-, schouder- en nekmassage 25 min 

Deze massage richt zich op het losmaken en doorbloeding van spieren in rug, schouders en nek.